Frizersko-kozmetički salon svetskog ranga

Izuzetna atmosfera, izvanredne frizerske i kozmetičke usluge

Frizersko-kozmetički salon Land of Beauty nalazi se na Voždovcu, u Beogradu. Salon nudi frizerske i kozmetičke usluge svetskog nivoa uz predivnu, opuštenu atmosferu.

Svaki član tima je inspirisan i motivisan da pruži klijentu prilagođeni stil koji u sebi sadrži jedinstvenu filozofiju – usavršavanje prirodne lepote tela, kose i noktiju.

Kosa

Kosa

̶  Kompletna transformacija

Kosa govori mnogo o tome ko ste i odražava vaš stil. Naš frizerski salon nudi usluge šišanja, stilizovanja i različite tretmane za negu vaše kose.

Za informacije o cenama molimo vas pozovite salon

Telo

Telo

̶  Povratite hidratiziranu svilenkastost koži

Uživajte u jednom od naših luksuznih tretmana za kožu koja zrači zdravljem i mekana je na dodir. Naši tretmani su pažljivo izbalansirani kako za dubinsko čišćenje tako i za obnavljanje, suve kože kako biste povratili hidratiziranu svilenkastu kožu.

Šminka

Šminka

̶  Suptilni dodatak za lepotu, dovoljno diskretan ili hrabar.

Naše usluge profesionalnog šminkanja su dodatak lepoti. Dovoljno suptilan ili hrabar. Vaša suština treba da bude dopunjena, ali nikad promenjena. Kreativni dodir naših šminkera može izvući najbolje iz vas i možemo vam čak pokazati kako da to uradite sami. Dostupne su usluge za venčanja i specijalne prilike.

Nokti

Nokti

̶  Polirani i oslikani do savršenstva.

Prepustite se našim uslugama SPA manikira i pedikira iz udobnosti fotelje.  Piling za kožu i hidrantna maska nanose se do lakta pri manikiru, odnosno do kolena pri pedikiru, što uključuje i prilagođenu kupku za stopala sa eteričnim uljem. Tretman parafinom zadržava vlagu i čini ruke i noge mekšim. Nokti su sređeni do savršenstva našim luksuznim uslugama za negu noktiju.

X

Umetnički direktori

Naš pristup

Profesionalan pristup, uvek u toku sa najnovijim dostignućima i iskrenim interesovanjem za svaku osobu u potrazi za njihovom ličnom lepotom: to je danas ključ uspeha Land of Beauty frizersko-kozmetičkog salona, profesionalaca za kosu i lepotu.

Naš cilj

Cilj je da svako ko dođe u salon iskusi nadahnuto iskustvo koje je vođeno ljubavlju prema ostvarenju. U frizersko-kozmetičkom salonu Land of Beauty sve ima za cilj oslobađanje vaše unutrašnje lepote i pružanje više samopouzdanja u odnosu sa drugima.

U MEĐUVREMENU NA INSTAGRAMU

Naši radovi