Frizersko-kozmetički salon Land of Beauty nudi savremene usluge za žene i muškarce u opuštajućem okruženju. Naši stilisti vam daju personalizovanu pažnju kako bi izašli u susret vašim očekivanjima svaki put kada posetite salon.

Dobrodosli u

    Land of Beauty

Mi smo frizersko-kozmetički salon sa kompletnom uslugom koji se nalazi Beogradu. Poslujemo više od 20 godina. Specijalizovani smo u umetnosti bojenja, uključujući korektivnu boju i osvetljavanje dimenzionalnom folijom, nastojimo da poboljšamo unutrašnju i spoljašnju lepotu našihj klijenata.

U Land of Beauty salonu verujemo u kontinuirano obrazovanje! Naš specijalista za nokte godišnje poseti nekoliko radionica i seminara. Nastojimo da sa našim klijentima ostvarimo zabavnu, uzbudljivu, prijateljsku atmosferu. Kada dođete u naš salon, biće vam pružena odlična usluga. Nudimo temeljne i stručne konsultacije pre početka vaše usluge. Tačno ćete znati šta možete očekivati i šta dobijate pre početka usluge.

Land of Beauty priča

Land of Beauty je porodični brend pod vođstvom dve generacije jedinstvenih profesionalnih stručnjaka za kosu i nokte.

Salon nudi širok spektar frizerskih usluga – šišanje, farbanje, feniranje, svečane frizure, ekstenzije, tretmane za negu kose i najbolju negu kose u ovom poslu.

Igor, naš frizer, želi da vam se zahvali unapred što ste mu pružili priliku da se bavi vama i vašim potrebama za negu kose. Izborom najboljeg šampona za vas uz masažu temena, sve vaše brige odlaze niz vodu. Garantovano.

Nina, naš specijalista za nokte, veoma je profesionalna i posvećena konzistentnom pružanju odlične usluge. Ponosna je što vam nudi najnoviji aktuelan izgled za vaše nokte, uz vrhunske proizvode. Lično će vas uputiti kako da na najbolji način koristite proizvode. Konačno, ali ne i najmanje važno, ona je posvećena nastavku školovanja, tako da se trudi da vam na najbolji način donese ono što je najbolje za vas.

U dogovoreno vreme, naš tim je na raspolaganju da vam pruži najbolju uslugu koju ćete ikada iskusiti!

Frizersko-kozmetički salon svetskog ranga

Izvanredne usluge, predivne frizure

Izjave klijenata

Odličan salon, za preporuku!


Jelena Simić

Predivan ambijent, profesionalno osoblje, za svaku preporuku.


Katarina Grujić

Luksuzan tretman